Eigen software

  

voor een betere workflow

Bob Kommer Studio's is de enige studio in Nederland die voor een betere workflow zelf in huis software schrijft. Aan de hand van de dagelijkse praktijk - en zeker bij grote projecten - optimaliseren we onze software.
Hieronder enkele voorbeelden.

Geluidseffecten ServerRazendsnelle manier van zoeken naar geluidseffecten. Kan ook op frequentie zoeken. Beschikt over nederlands synoniemen systeem.

Meer informatie...

Nasynchronisatie streamerRealtime in beeld brengen van teksten met een aftelstreamer. Teksten zijn direct aan te passen. Stemacteurs hoeven zo niet meer op tijdcodes te letten en beginnen altijd op tijd.

Meer informatie...

Tijdcode notitiesVoor het efficienter bijhouden van notities op tijdcodes. Daarnaast kan de software onze ProTools sets naar die tijdcodes sturen.

Meer informatie...

Batch renamerFiles op allerlei manieren snel hernoemen. Ook aan de hand van een aangeleverd script. Met ingebouwde foutcontrole.

Meer informatie...

OndertitelenSoftware voor het inladen van teksten, het snel spotten op beeld en dan exporteren naar diverse ondertitelformaten zoals STL, FCP XML, en nog veel meer.

DVD / Bluray menu creatorSneller menu's en overlays maken voor DVD en Blu-rays.

Visual panningHet realtime in beeld brengen van de pan-positie waardoor sneller en nauwkeuriger gewerkt kan worden.

Meer informatie...

Rood licht signaleringDrukken we in de opnamestudio op de opnameknop van ProTools.....dan gaat in de kantine onze rood-licht-signalering aan. Ook op de videoschermen in de opnameruimte is deze signalering te zien.

Deel pagina met anderen