Bob Kommer SFX server

  

   TerugOmdat onze studio al zo lang bestaat, beschikken wij over een enorm uitgebreid geluidseffecten archief. Een paar terabyte aan geluiden staat op een snelle server die vanuit alle studio's benaderd kan worden.

Met één sleepbeweging staan niet alleen mono of stereo, maar ook surround geluidseffecten direct op de goede plaats in onze tijdlijn. Het geluidsarchief is Nederlandstalig en geeft automatisch synoniemen weer. Nieuwe effecten die we importeren worden automatisch vertaald naar het Nederlands.

Deze software ontwikkelen we zelf vanuit de dagelijkse praktijk en hebben daardoor een paar unieke features kunnen inbouwen. Zo is dit de enige software ter wereld die op frequentie kan zoeken. Ook snelle down- en upmix functies zorgen voor enorme tijdwinst.

's Nachts worden automatisch nieuwe geluidseffecten in het systeem geladen en geanalyseerd. Het is zelfs mogelijk vanaf onze telefoons via 4G of WiFi een geluidsopname te uploaden naar de server. Op die manier voegen we bijna dagelijks nieuwe geluiden toe. Sinds 1 januari werden er zo 559 nieuwe geluiden toegevoegd.


Zie het in actie   Nederlandse synoniemen
   Upmix stereo naar 5.1 / 7.1
   Upmix stereo naar LCR
   Upmix mono naar 'fake' stereo
   Downmix stereo naar mono
   Automatisch schoonsnijden
   Perfect loopend achtergrondgeluid

... Binnenkort meer