Jochem Myjer - De Gorgels

  

Beste kinderluisterboek van 2017

   Terug"Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft..."

Jochem Myjer heeft bij ons zijn nieuwe luisterboek van zijn populaire kinderboek De Gorgels ingesproken. Het inspreken van het boek bleek voor de vrolijke Leidse druktemaker nog best lastig. ‘Langzaam voorlezen toch best moeilijk!’, liet de Leidse cabaretier dan ook op Twitter weten. Hij heeft op zijn eigen unieke manier de diverse gorgels leuke stemmetjes gegeven.Naast de stemopname zelf, die drie halve dagen in beslag nam, hebben wij het gehele verhaal ook voorzien van subtiele ondersteunende sferen en geluidseffecten. Tenslotte verzorgden we de mixage en mastering voor de CD en mp3 uitgaves.

In mei 2017 is het luisterboek gekozen tot beste kinder luisterboek van het jaar. Daar zijn we natuurlijk met z'n allen erg trots op.CreditsOpname:
Robin van der Heiden

Muziek:
Marcel Kramer
Willem te Voortwis

Geluidseffecten en afwerking:
Jeroen Nadorp
Deel pagina met anderen


   Terug naar boven