National Parks Adventure

  

nieuw in Omniversum

   TerugDe film National Parks Adventure neemt je mee van de gebaande paden op een avontuur door de indrukwekkende landschappen van Amerika. Sinds 1916 draagt de National Parks Service zorg voor ruim 400 natuurgebieden en monumenten in de Verenigde Staten. Al 100 jaar zijn de nationale parken waaronder Yellowstone, Yosemite, de Everglades, de Redwoods en Arches een levend monument voor de uitgestrekte en ongerepte wildernis die Amerika rijk is. Voor het eerst is de schoonheid van deze parken op grootbeeld te bewonderen.

Tijdens de tocht sluit je je aan bij bergbeklimmer Conrad Anker, fotograaf Max Lowe en kunstacademiestudent Rachel Rohl. Gezamenlijk fietsen, wandelen en klimmen zij zich een weg door Amerika’s meest ongerepte parken. De adembenemende beelden zullen de avonturiers onder ons zeker inspireren.


Bob Kommer Studios verzorgde de stemopname en de 6 kanaals zaalmix. De voice-over van de film is ingesproken door Chris Zegers. Voor de stemmen van Max Lowe en Rachel Rohl zijn Raymond Thiry en Tessa Stephenson gekozen.

Deel pagina met anderen


   Terug naar boven