Amazing Caves

  

ga op avontuur in Omniversum

   TerugDaal af in werelden waar geen licht, geen lucht en geen ruimte voor vergissingen is. Amazing Caves volgt microbiologen Hazel Barton en Nancy Aulenbach op hun avontuurlijke ontdekkingsreis door grotten in canyons, in gletsjers en in regenwouden. Op deze onherbergzame en plekken zoekt Barton naar het geheim van minuscule organismen die er duizenden jaren onder extreme omstandigheden wisten te overleven. Ze hoopt zo op het spoor te komen van nieuwe medicijnen of antibiotica om ziektes te bestrijden.

Vanaf een klif bij de Grand Canyon dalen Barton en Aulenbach af naar de ingang van een miljoenen jaren oude grot, terwijl ze ruim tweehonderd meter boven een turquoise rivier bungelen.In Groenland sluiten ze zich aan bij een team wetenschappers en avonturiers om in een ijsgrot naar een recorddiepte van 150 meter af te dalen; een kathedraalachtige wereld van blauw ijs, waar ze messcherpe ijsscherven moeten ontwijken. De onderwatergrotten bij de Mexicaanse kust hebben de mooiste formaties, maar zijn ook levensgevaarlijk. Eén verkeerde beweging kan dodelijk zijn. Het water is er zo helder dat je pas merkt onder water te zijn als Hazel en Nancy voorbij zwemmen. De film Amazing Caves neemt je mee op een spectaculaire, onvergetelijke reis naar de mooiste grotten op aarde.

Bob Kommer Studios verzorgde de casting van alle stemmen, lipsync nasychronisatie en tenslotte weer de 6.0 zaalmix en trailers.

Deel pagina met anderen


   Terug naar boven