A Beautiful Planet

  

nieuw in Omniversum

   TerugSluit je aan bij de astronauten Wilmore, Virts en Cristoforetti en ervaar hoe zij vanuit het International Space Station neerkijken op onze aarde. De astronauten maakten prachtige nachtopnamen van de miljarden lichtjes die de aarde verlichten. Hoewel dit spectaculaire beelden oplevert, is hierop ook goed te zien welk effect de steeds groter wordende wereldbevolking op de aarde heeft. Vanuit de ruimte zien de astronauten duidelijk de ontbossing, kleiner wordende gletsjers en bosbranden. Naast observatie behoort het kweken van sla en medische onderzoeken tot hun taak.

De film geeft een mooi beeld van het leven in het ruimtestation; hoe was je je haren, hoe wordt er gerecycled en hoe vier je kerst in de ruimte? Grijp deze kans om voor even astronaut te zijn en leer meer over de plek die we thuis noemen.

Bob Kommer Studios verzorgde de casting van de stemmen voor de astronauten en alle stemopnames. De voice-over van de film is ingesproken door André Kuipers.Bob Kommer Studios verzorgde de casting van de stemmen voor de astronauten en alle stemopnames. De voice-over van de film is ingesproken door André Kuipers.Deel pagina met anderen


   Terug naar boven